{Over ons}

De Website Brothers bestaan uit Jelle Kalsbeek en Coen Smits. Na te zijn afgestudeerd aan de TU Delft als werktuigbouwkundig- en civiel technisch ingenieur, hebben we onze passie voor programmeren en het maken van websites niet links kunnen laten liggen. De Website Brothers is als bijbaantje tijdens onze studie ontstaan, maar is inmiddels gevestigd als professionele onderneming die naast onze normale banen prima kan blijven draaien.

Omdat wij vanuit huis werken en vanuit passie met de Website Brothers zijn begonnen, zijn onze kosten laag. Hierdoor kunt u als klant altijd rekenen op goede kwaliteit voor een lage prijs. Wij hebben een eigen server in het snelste serverpark van Nederland, waardoor wij volledige controle hebben over wat wij u als klant kunnen bieden.

9

Jaar ervaring

15

Projecten

12

Tevreden klanten

7

Dagen per week

{Waar kunnen we je mee helpen?}

Progammeren in PHP
Bedrevenheid in HTML/CSS
Ervaring met IoT
Programmeren in JavaScript

{Tijdlijn}

  • 04.04.2013Oprichting

    Na jarenlang eigen pagina's te hebben gemaakt en ervaring op te hebben gedaan, is het tijd om de Website Brothers v.o.f. op te richten. Vanaf dit moment beginnen we met de bouw van ons eigen content management systeem (CMS).
  • 09.2013De eerste klant!

    De beheerder van een paardensportvereniging benadert ons met het verzoek om een nieuwe website voor hen te ontwerpen.
  • 02.2017Een andere boeg

    Na jarenlang ons eigen CMS te hebben gebruikt, zijn we overgestapt op een pakket waarmee we nog betere en nog mooiere websites aan klanten kunnen aanbieden. De mogelijkheden voor de klant worden hiermee groter, zonder dat de prijs omhoog hoeft.